Chat with us, powered by LiveChat
Loading...
Om Mobitech2017-12-20T03:34:48+00:00

OM MOBITECH TELECOM…

VI FORBINDER MENNESKER

– MED SANS FOR DET AT LYTTE

Det har vi gjort siden 1999…..og det gør vi stadig den dag i dag.

Hele verdens medievaner har ændret sig markant over de sidste 20 år. Den teknologiske udvikling har givet nye muligheder og ændret vores måder at kommunikere på.

Netop fordi samfundet og markedet har ændret sig, så er og har vores forretningsmæssige fokus altid været at løse virksomheders kommunikative udfordringer. Det gøres gennem mobile løsninger ved brug af virksomheders eksisterende systemer.

Vores produkter sikrer en nem, hurtig og direkte kommunikationskanal mellem virksomhed/organisation og modtager, hvor vi kombinerer teknologi med solid, kompetent rådgivning og vejledning.

Mobitech Telecom startede med vores mest populære produkt, email2SMS, og i dag har vi mange produkter, der bruges i mange forskellige brancher. Vi har gennem årene lyttet, spurgt og været nysgerrige. Dermed har vi i samarbejde med vores kunder skabt produkter, der matcher kundernes behov – Netop derfor servicerer Mobitech Telecom i dag en bred vifte af både danske og internationale virksomheder og organisationer som kunder.

Teknikken er vigtig og solidt funderet, og det er vigtigt for os at kende dit behov – og derigennem finde og udvikle løsninger, der matches den enkelte. For nogle kan det handle det om markedsføring, reminders og 2-vejs kommunikation. For andre kan det handle det om at sikre en kontinuerlig opfølgning på produkter og services.

Vores produkter er resultatet af at være nærværende, lyttende og spørgende. For os handler det ikke alene om produktet, men også om værdien det tilfører din virksomhed.

Produkter og specifikationer er grundingredienserne i vores måde at løse virksomheders kommunikative udfordringer, og krydret med kompetent rådgivning og vejledning, sikrer vi, at vores kunder opnår målbare resultater gennem mobile løsninger.

  • Professionelt Team

  • Over 25 års erfaring

  • Lytter til vores kunders behov

  • Vi løser de fleste opgaver


FÅ professionel sparring…

VORES VISION

Vi hjælper erhvervslivet ind i den mobile verden, hvor nye simple SMS-tjenester gør arbejdsdagen mere effektiv.

Vi sætter samarbejde og kundernes behov forrest. Vi udvikler og skaber produkter, der er med til at integrere IT og mobilteknologi.

Vi hjælper virksomheder med at kunne levere information til rette modtager, uanset tid og sted.

Vi rådgiver og viser vejen frem til, hvordan man på en smart, simpel og kreativ måde, kan udnytte kendte mobil-teknologier i forretningsmæssige sammenhænge.

VORES MISSION

Vi lytter til vores kunders udfordringer og laver værdiskabende løsninger tilpasset den enkelte virksomhed.

Da Mobitech Telecom startede, var det med afsæt i vores evne til at se komplicerede sammenhænge i den teknologiske udvikling, og at kunne kombinere de forskellige teknologier til brugervenlige SMS løsninger.

Vores produkter er resultatet af at være nærværende, lyttende og spørgende. For os handler det ikke alene om produktet, men også om værdien det tilfører din virksomhed.

law_6-compressor

HVORDAN ? – FRA IVÆRKSÆTTER TIL DIREKTØR

I 1999 stiftede jeg Mobitech Telecom – en telekommunikationsvirksomhed med ét forretningsmæssigt fokus; at løse virksomheders kommunikative udfordringer gennem mobile løsninger ved brug af virksomheders eksisterende systemer.

Vores produkter sikrer en nem, hurtig og direkte kommunikationskanal mellem virksomhed/organisation og modtager, hvor vi kombinerer teknologi med solid, kompetent rådgivning og vejledning.

“Det vigtigste element i at drive virksomhed har altid været at lytte til vores kunder og derfra udvikle værdibaseret produkter og løsninger.

BRIAN BIRKEDAL   •   FOUNDER & CEO

Vi er Hoved Sponsor …

Vi forbinder mennesker, ved at lytte !

Vores løsninger er udviklet i samarbejde med vores kunder. 

Kontakt Os