Hvorfor er SMS det mest benyttede mobile medie?

PÅLIDELIGHED – ENKELTHED – UANSET TID OG STED

99% af alle personer i dag har adgang til mobiltelefon, og dermed sikres budskabet, på farten, uanset tid og sted.

Der sendes over 50 milliarder beskeder om dagen på verdensplan.

De fleste personer benytter SMS dagligt. Med simple tryk kommunikeres der både med nære relationer men også med servicesteder og virksomheder. Mediet er oplagt til kommunikation, da det betragtes både som seriøst og fri for SPAM. Man kan via SMS modtage information, remindere og deltage i afstemninger.

Vores medievaner har ændret sig markant over de sidste 20 år. Den teknologiske udvikling har givet os nye muligheder og ændret vores måde at kommunikere. Vi har lyttet, spurgt og været nysgerrige – og det er netop derfor, at Mobitech, den dag i dag, servicerer en bred vifte af danske og internationale kunder.

For at sikre dit budskab, er SMS den direkte vej til din kunde…

Selvom samfundet og markedet har ændret sig, så har vores forretningsmæssige fokus altid været; at løse virksomheders kommunikative udfordringer gennem mobile løsninger ved brug af virksomheders eksisterende systemer.

Vores produkter sikrer en nem, hurtig og direkte kommunikationskanal mellem virksomhed/organisation og modtager, hvor vi kombinerer teknologi med solid, kompetent rådgivning og vejledning.

Men det vigtigste er, at vi lytter. Vi har faktisk altid lyttet – og vores produkter er derfor resultatet af at være nærværende, lyttende og spørgende.

Vi startede med ét produkt, email2SMS, og i dag har vi adskillige produkter, der bruges i mange forskellige brancher. Vores første produkt er et levende eksempel på, hvordan vi hele tiden forsøger at forny os – for os handler det nemlig langt fra kun om produktet, men derimod om værdien vores produkter tilfører din virksomhed.

For nogle handler det om markedsføring, reminders og 2-vejs kommunikation. For andre handler det om at sikre en kontinuerlig opfølgning på produkter og services.

Teknikken er vigtigt, men det er vigtigere for os at kende dit behov – og derigennem finde og udvikle løsninger, der matches den enkeltes behov – og det er netop i den konstellation, at vi for alvor skaber værdi for vores kunder.

Produkter og specifikationer er blot grundingredienserne i vores måde at løse virksomheders kommunikative udfordringer. Men krydret med kompetent rådgivning og vejledning, sikrer vi, at vores kunder opnår målbare resultater gennem mobile løsninger.